Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

YKSITYISYYS

1 Esittely

Goldwin Limited on tietoliikennelain sekä säädösten mukaan sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tässä tietosuojaselosteessa mainituilla tavoilla. Tietosi on peräisin Goldwin sivustolta, puhelinkeskusteluista tai se on tallentunut meille muilla tavoilla. Tämä tietosuojaseloste määrittelee, miten henkilötietosi on tallennettu sekä miten ne arkistoidaan ja turvataan. Käytössämme on lisäturvallisuustoimenpiteitä henkilötietojen salaamiseksi. Pyydämme teitä lukemaan alla olevan tietosuojaselosteen tarkasti, se määrittelee toimintatapamme ja henkilötietojen käsittelyn.

2 Keitä me olemme

InstantWest.com on tuoterekisteröity Goldwin Limited White Label, josta käytämme tästä lähtien muotoa “Goldwin” tai “InstantWest”, joka on rekisteröity Maltalle rekisteröintinumerolla C79820, ja jonka rekisteröintiosoite on 527 St. Paul’s street, St. Paul’s Bay, Malta. Operoimme Bethard Group Limited alustalla. Bethard Group Limited on rekisteröity Maltalle rekisteröintinumerolla C69565, ja sen rekisteröintiosoite on Triq Paceville Avenue no. 6, St Julians STJ3109, Malta. Henkilötiedot säilytetään Bethard Group Limited tietosuojaservereillä. InstantWest.com sivustoa itsessään operoidaan Goldwin kautta, ja tällä yrityksellä on täysi pääsyoikeus säilytettyihin henkilötietoihin Bethard Group Limited servereillä. Kaikki henkilötiedot joita tällä sivullta kerätään, käsitellään Goldwin toimesta. Tämä tarkoittaa, että kaikki viittaukset, “InstantWest”, “me” ja “meidän” ovat viittauksia InstantWest sivustolle. Tietojenvaihto tapahtuu InstantWest sivustolla, ja siksi tässä yhteydessä myönnetyt käyttöoikeudet henkilötietoihisi liittyvään hallintaan ovat InstantWestillä. Jos sinulla on yksityiskohtaisia kysymyksiä henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa yhteyttä englannin kielellä tietosuojavastaavallemme osoitteessa [email protected].

3 Tiedot joita säilytämme

Säilytämme seuraavan tyyppisiä tietoja:

• Tiedot käyttäjästä sivuillamme, kuten tiedot käyttämistäsi laitteista (kuten malli, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, selaintyyppi), kirjautumistiedot, liikennedata, muu data, perustuen siihen miten toimit sivuillamme. • Tiedot jotka luovutat meille, kuten; nimesi, sukunimesi, puhelinnumerosi, sukupuoli, syntymäaika, sähköpostiosoite ja asuinmaasi. Saatamme pyytää lisää tietoja pelaajalta, koskien henkilödokumentteja, luottokortteja, tiliotteita, varallisuuden lähdettä ja muita dokumentteja. Arkistoimme kaiken yhteydenpidon, myös puhelinkeskustelut voidaan äänittää. Arkistoja pidetään asiakkaan hyvinvoinnin varmistamiseksi mutta myös säädösten takia, ja niitä voidaan myös käyttää koulutustarpeisiin.
• Tiedot yhteistyökumppaneilta: saatamme saada tietoomme informaatiota sinusta yhteistyökumppaneilta kuten todentamispalveluista tai luotonmyöntäjiltä.
• Julkinen informaatio: pyrkiessämme edistämään vastuullista pelaamista, voimme ottaa harkintaan asiakkaan taloudellisen tilanteen. Estämme palveluitamme käytettävän laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme jatkuvasti tilitoimintaa, joka voi aiheuttaa riskin, ja tekemällä niin, saatamme etsiä julkisesti saatavilla olevia tietoja sinusta, kuten sosiaalisen median tilit, omaisuuden omistamista koskevat yksityiskohdat ja maksukyvyttömyysrekisterit. Vaikka nämä tiedot ovat julkisia, olemme erityisen varovaisia yksityisyytesi suhteen ja suoritamme laajempia tarkastuksia vain tarvittaessa.

4 Tiedonkeruun perusteet

InstantWest kerää, käsittelee ja tallentaa henkilötietoja seuraavista syistä:

• Kun se on tarpeellista palvelusopimuksen suorittamiseksi (tarjotaksemme haluamasi palvelut, tuotteet ja siten toimia laaditun sopimuksemme mukaan, tilin rekisteröinnissä, validoinnissa ja hallintotarkoituksissa.) Käyttöehdot, jotka asiakas hyväksyy avatessaan tilin, sisältävät sopimuksen ehdot ja tarjoamamme palvelut; palvelun hallintotarkoitukset; sisältäen salasanamuistutukset sekä palveluviestit kuten sivuston ylläpitoon, päivityksiin sekä tietosuoja- ja evästekäytäntöihimme tai käyttöehtoihin liittyen.

• Noudatamme lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä velvoitteitamme ja sitoumuksiamme, mukaan lukien vastuullinen pelaaminen ja rahanpesun torjuntaan liittyvät velvoitteet ja sitoumukset. Voimme käyttää ja tallentaa henkilötietoja, mukaan lukien lääketieteelliset tiedot, epäilyttävän käytöksen, vilpillisen toiminnan, rikoksen, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin estämiseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi;

Alla lyhyt lista siitä milloin henkilötietoja voidaan kerätä tai käyttää lakien ja säännösten mukaisten velvoitteiden täyttämiseen:

• Ohjata potentiaalinen pelaaja oikealle maa-sivustolle lisenssiehtojemme mukaisesti;

• Varmistaaksemme, että palveluitamme tarjotaan vain täysi-ikäisille ja toimikelpoisille henkilöille;
• Käyttäessämme petostentorjuntohjelmistoja;
• Kun haivaitsemme, estämme tai ilmoitamme kaikenlaista rikollisuutta;
• Tarkistaessamme henkilöllisyytesi ja määrittäessämme rahoituslähteesi missä tahansa maksutapahtumissa;
• Tuotteidemme sekä palveluidemme suoramarkkinointiin ja tapahtumamarkkinointiin eri alustojen välityksellä, kuten sähköpostin, puhelimen, SMS:n, push-ilmoituksen tai muun välityksellä. Kun rekisteröidyt sivustollemme, kysymme sinulta, haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää. Siksi pyydämme suostumustasi rekisteröinnin yhteydessä. Voit halutessasi kieltäytyä suoramarkkinoinnista. Voit myös valita yhden vaihtoehdon ja jättää muut vaihtoehdoista valitsematta. Jälkimmäisessä tapauksessa saat suoramarkkinointiviestintää vain valitsemasi välineen kautta. Voit muokata suostumustasi suoramarkkinointiviestintäämme milloin tahansa muuttamalla mieltymyksiäsi profiilisi kautta, kun olet kirjautuneena sisään, tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse tai live-chatilla. Voit vaihtoehtoisesti lähettää sähköpostia myös tietosuojavastaavallemme osoitteessa [email protected].
• Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on luontaisten ja laillisten etujemme mukainen. Tällaisissa tapauksissa henkilötietosi ovat edelleen suojattuja, eikä niitä käsitellä tavoilla, jotka olisivat sinulle kohtuuttomia. Emme käsittele henkilötietojasi tapauksissa, joissa asianomaisten henkilöiden (kuten sinun) edut, oikeudet tai vapaudet ohittavat yhtiömme edun. Jotta voimme päättää, voimmeko käsitellä tietosi tällä perusteella, otamme huomioon useita tekijöitä, kuten; mitkä ovat kohtuulliset odotuksesi tietojen käsittelystä, tietojen luonteesta ja käsittelyn vaikutuksesta sinuun. Kun oikeudellinen perusta henkilötietojesi käsittelemiselle pelkästään oikeutettujen etujemme nojalla, raportti tässä suhteessa käytetystä tasapainotestistä voidaan antaa sinulle pyynnöstä.

When the legal basis for processing your personal data solely our legitimate interests, a report on the balancing test used on this particular regard may be made available to you, upon request. [EI PYSTYNYT SUOMENTAMAAN]

Voit vastustaa menettelyä milloin tahansa, kun laillisiin ja luonnollisiin intresseihin liittyviä syitä käytetään perustana henkilötietojesi käsittelyyn, vaikka tämä oikeus ei välttämättä ole ehdoton.

Tietojen käsittely luonnollisten ja laillisten etujen perusteella tapahtuu:

• Räätälöidäksemme kokemustasi tuotteistamme ja palveluistamme - tarjotaksemme osuvampaa, räätälöitympää palvelua (esim. pelaajahistorian käyttö tarjotaksemme sinulle suositeltuja tuotteita); Jos et halua saada yksilöllisiä palveluita, voit estää mukauttamisen ottamalla yhteyttä asiakastukeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

• Parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme eli analyysi- ja tutkimustarkoituksiin; tilastolliseen ja trendianalyysiin suosittujen tuotteiden ja palveluiden analysoimiseksi ja parantamiseksi;

• Kommunikoidaksemme kanssasi - esimerkiksi vastataksemme kyselyihisi, pyyntöihisi ja mahdollisiin valituksiisi. Näin pystymme myös selvittämään mahdollisia erimielisyyksiä pelaajien kanssa, ohjaamaan pelaajia vastuullisesta pelaamisesta vastaavalle henkilökunnalle ja parantamaan pelaajien kokemusta yleensä. Voimme käyttää lokikirjoja tunnistamaan toistuvia ohjelmisto-ongelmia; intressessämme on myös lähettää sinulle uutisia ja tietoja tarjouksista ja kilpailuista, joihin olet saattanut osallistua.

• tehdäksemme pelikokemuksesi turvallisemmaksi - tietoturvatoiminnot ovat meille pelioperaattorina välttämättömiä prosessointitoimenpiteitä, joiden tarkoituksena on varmistaa, että kaikki asiakkaat ovat jatkuvasti suojattuja.

Erityisten tietoryhmien (arkaluontoiset tiedot) osalta käsittelemme tällaisia tietoja vain, jos:
• Olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi;
• Se on välttämätöntä velvoitteidemme suorittamiseksi lain kannalta;
• Se liittyy julkistettuihin henkilötietoihin;
• Se on tarpeen laillisten vaatimusten esittämiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi;
• Se on välttämätöntä huomattavan yleisen edun vuoksi Euroopan Unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön perusteella.

Jos päätät olla antamatta meille tiettyjä henkilötietoja, tämä voi tarkoittaa, että emme pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

5 Evästeet

Evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimivat oikein ja turvallisesti. Käytämme niitä myös asioiden suorittamiseen nopeammin, helpommin ja henkilökohtaisemmin sinulle, mikä tarjoaa paremman kokemuksen, kun vierailet sivustollamme. Jotta voimme tehdä tämän kaiken, evästeet keräävät henkilökohtaisia tietojasi sinusta, kun selailet verkkosivujamme. Voit valita, hyväksytkö, tai hylkäätkö jotkut tai kaikki evästeet, ja voit hallita tätä laitteen selaimen asetusten avulla. Me huomautamme sinua tästä evästepalkillamme, kun vierailet sivustollamme. Lisää tietoa evästeistä: Cookies Policy

6 Koska jaamme henkilökohtaisia tietojasi?

Jotkin olosuhteet edellyttävät, että InstantWest jakaa tietyt tiedot kolmansien osapuolten kanssa. Tiettyjen riskien vähentämiseksi teemme tarkistuksia varmistaaksemme, että yritykset, joiden kanssa työskentelemme ja joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat vakaita ja turvallisia, ja tietosi pysyvät turvassa. Sekä InstantWest että luotetut kolmannet osapuolet ovat sopimusten nojalla velvollisia käsittelemään tietojasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Olosuhteet, joissa jaamme tietoja kolmansien osapuolien kanssa:

• Ilmoittaaksemme sinulle kaikista tärkeistä muutoksista tuotteiden tai palveluiden ominaisuuksissa;
• Jos viranomainen tai säätelyelin on määrännyt tekemään niin sovellettavan lain säännösten nojalla;
• Voimme ohjeistaa ja valtuuttaa finanssilaitoksen, jolla tilinomistajan tiliä sijaitsee, paljastamaan kaikki sääntelyviranomaisen pyytämät tiedot tilinomistajan tilistä;
• Jotta voimme perustaa, käyttää tai puolustaa luonnollisia ja laillisia oikeuksiamme;
• Petosten havaitsemiseksi ja hallitsemiseksi tapauksissa, joissa InstantWestillä on perusteltu syy epäillä tilin väärinkäytöksiä;
• Henkilöllisyyden todentamisvirastojen kanssa;
• Palveluntarjoajien kanssa, jotta voimme tarjota palvelusi sivuillamme. Mukaan lukien rahoituslaitokset tai yhteisöt, joita käytämme maksujen käsittelyn helpottamiseen;
• Kolmansien osapuolien kanssa, jotka esittelevät sinut meille;
• Ulkopuolisten auditoijien kanssa, jotka suorittavat yhtiöllemme riippumattoman tarkastuksen tarkastaakseen rahapelitoimintoihin sovellettavien erityisten lakien ja sääntöjen noudattamisen.

7 Tiedonsiirto EU:n ulkopuolelle

Tällä hetkellä emme siirrä henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Jos siirtäisimme henkilötietosi ETA:n ulkopuolelle, ryhmässä tai liikekumppaneillemme, ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että ne on suojattu samoilla standardeilla kuin ETA:lla.

8 Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietosi vain niin kauan kuin se on kohtuudella tarpeen edellä kuvattujen tavoitteiden toteuttamiseksi ja laillisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Meidän on säilytettävä asiakastietosi täyttääksemme laki- ja sopimusvaatimuksemme. Jos ja kun lopetat palveluidemme käytön, meidän on säilytettävä henkilökohtaiset tietosi vähintään niin kauan kuin EU:n / paikallisen lainsäädännön mukaisten lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi vaaditaan (esim. rahanpesun vastaiset määräykset tai lisensointia koskevat määräykset) jotta pystymme aloittamaan tai puolustamaan laillisia vaatimuksia (esimerkiksi laiminlyöntikanteita), joita voitaisiin tehdä meitä vastaan. Tietyt tiedot voidaan tallentaa kymmeneksi (10) vuodeksi siitä, kun lopetat palveluidemme käytön.

9 Oikeutesi henkilökohtaisten tietojen suhteen

Henkilötiedot rekisteröitynä kuuluvat yksinomaan sinulle. Seurauksena on, että sinulla on useita oikeuksia henkilötietoihisi, mukaan lukien:

• Oikeus saada tietoa: rekisteröityneenä asiakkaana sinulla on oikeus saada tietoja henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä, voidaksesi tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tällaisten henkilötietojen käsittelystä.

• Oikeus tietoihin: voit pyytää kopion henkilökohtaisista tiedoista, joita pidämme sinusta. Tätä kutsutaan henkilökohtaiseksi rekisteriotteeksi. Jos haluat tehdä tällaisen pyynnön, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakastukeen tai henkilökunnan edustajaan osoitteessa [email protected]

• Poistamisoikeus: tämän avulla rekisteröitynyt pelaaja voi pyytää henkilötietojensa poistamista. Jos meillä on kuitenkin velvollisuus säilyttää nämä tiedot tietyn ajanjakson, lakien ja säädösten mukaisesti, näitä tietoja ei poisteta, ennen kuin määräaika on kulunut umpeen.

Oikeus tietojen poistamiseen, kun:

o Tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty (kuten tietosuojassamme selitetään);

o Jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön, mutta päätät myöhemmin peruuttaa tämän, emmekä voi perustella toista oikeudellista perustetta tietojen käyttämiselle tietosuojalain nojalla;

o Käsittelemme tietojasi luonnollisten ja laillisten etujemme perusteella, emmekä voi osoittaa pakottavia perusteltuja syitä jatkaa tietojen käsittelyä;

o Jos meillä ei ole tietosuojalain nojalla laillista perustaa tietojesi käsittelemiseen;
o tiedot on poistettava laillisen vaatimuksen noudattamiseksi.
• Oikeus tietojen siirrettävyyteen: rekisteröityneellä pelaajalla on oikeus kopioida tai siirtää henkilötietoja 'yleisesti käytetyssä koneellisesti luettavassa muodossa'. Voit käyttää tietojasi turvallisesti ja varmasti eri palvelujen ja rekisterinpitäjien välillä. Tämä oikeus on kuitenkin rajoitettu, koska tiedonsiirto-oikeus koskee vain suoraan pelaajan toimittamia tietoja; automatisoidulla tavalla käsitellyt tiedot (ei paperitietoja); ja tietoihin, joita käsitellään suostumuksen perusteella tai jos se on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi.
• Oikaisuoikeus: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä korjataksesi ja oikaistaksesi kaikkia hallussamme pitämiämme ja käsittelemiamme sinua koskevia tietoja, jotka voivat olla vääriä tai puutteellisia.
• Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.
• Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä: tämä oikeus antaa sinulle mahdollisuuden nimenomaisesti vastustaa henkilötietojen käsittelyä etujesi perusteella perustana henkilötietojesi käsittelylle; henkilötietojen käsittely suoramarkkinointia varten, mukaan lukien profilointi (kun kyse on myynnistä ja markkinointiviestinnästä, sinulle annetaan aina mahdollisuus peruuttaa aikaisemmin antamasi suostumus. Tämä on mahdollista ottamalla yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse tai live-chatissa); voit myös kieltää henkilötietojen käsittelyn tieteellistä tai historiallista tutkimusta tai tilastollisia tarkoituksia varten.
• Oikeus peruuttaa suostumus: kun meillä on suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn - kuten myynti- ja markkinointiviestintään -, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Sinun on helppo peruuttaa suostumus, esim. lopettamalla uutiskirjeen tilaus. Jos kuitenkin haluat, että tämä tapahtuu meidän välityksellä, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen tai tietosuojavaltuutettuomme osoitteessa [email protected] < br> • Oikeus kieltäytyä automaattisesta käsittelystä: käytämme joskus järjestelmäämme automatisoitujen päätösten tekemiseen henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Nämä automatisoidut päätökset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin tai ominaisuuksiin, joita voimme tarjota sinulle nyt tai tulevaisuudessa, tai kykyyn käyttää palvelumme. Sinulla on oikeus vastustaa päätöstä, joka tehty henkilökohtaisten tietojen automatisoidulla käsittelyllä, ja pyytää ihmisten väliintuloa päätöksentekoprosessissa, jos sellaisella päätöksellä voi olla oikeusvaikutuksia, jotka koskevat sinua. Tämä koskee myös henkilökohtaisia tietoja, joita käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi).
Tätä oikeutta ei sovelleta, kun käsittely on:
• välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen solmimiseksi ja toteuttamiseksi; tai
• kun se on lain nojalla sallittu;

10 Tietoturvallisuus

Käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilökohtaisia tietoja, jotka luotat meille. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikkia sivustojemme kautta kerättyjä tietoja käsitellään turvallisesti ja tiukkojen tietosuojastandardien mukaisesti. Noudatamme ISO27001-periaatteita ja toteutamme neljännesvuosittain tietoturva-auditointeja eheyden vahvistamiseksi.

11 Yhteydenotto

Jos tarvitset lisätietoja henkilökohtaisista tiedoistasi tai siitä, kuinka me niitä käytämme, älä epäröi ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme suoraan osoitteeseen [email protected]. Huomaa, että kaikkiin tietosuojavastaavalle toimitettuihin kyselyihin vastataan vain toimistoaikoina.

12 Valitukset

Jos haluat tehdä valituksen siitä, kuinka olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja tutkimme asian perusteellisesti: [email protected] Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme tai uskot, että emme käsittele henkilötietojasi lain mukaisesti, voit tehdä valituksen johtavalle tietosuojaviranomaisellemme, tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimistolle (IDPC) tai vaihtoehtoisesti, kansalliselle tietosuojavaltuutetullesi.

13 Muutokset tietosuojaselosteeseen

InstantWest pidättää oikeuden tarkistaa tai muuttaa tätä selostetta ajoittain. Jos tietosuojailmoitukseen tehdään olennaisia muutoksia, mukaan lukien muutokset henkilötietojesi käyttötapaan, sinulle ilmoitetaan ennen näiden muutosten voimaantuloa. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle riittävästi aikaa harkita ja sisäistää muutokset ennen niiden voimaantuloa ja päättää, hyväksytkö nämä uudet muutokset. Jos kieltäydyt hyväksymästä tietosuojakäytännön muutoksia tai et hyväksy muutoksia määräajassa, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.